Brend: El-Kalem
Šifra proizvoda: RBEK00BK03
Dostupnost: Na stanju
0.00€

KOME ĆE OVA KNJIGA KORISTITI?

  1. Onima koji budu iskušavani bolešću, njihovim porodicama i onima koji se sa njima druže.
  2. Onima koji liječe.
  3. Onima koji su iskušani smrću svoje djece i svojih voljenih.
  4. Strancima koji se liječe u Kuvajtu ili općenito u inozemstvu, posebno u SAD.
  5. Zdravima koji žele proširiti svoja znanja o kulturi bolesti, liječenja i iskušavanja bolešću djece i najmilijih.
  6. Od njih očekujemo dovu, za koju će biti nagrađeni, a i mi ćemo im biti zahvalni.

 

POLAZIŠTE

Knjiga polazi od potpunog uvjerenja, bez i najmanje sumnje, u ostvarenje obećanja Uzvišenog Allaha, sadržanog u hadisu koji smo detaljno razmatrali u knjizi, a u kojem stoji da Allah, dž. š., naređuje svojim plemenitim melekima da svakome ko izgubi dijete, pa se strpi, bude zahvalan Allahu i kaže: Inna lillahi ve inna ilejhi radži’un (Mi smo Allahovi i Njemu se vraćamo) u Džennetu sagrade dom i nazovu ga Dom zahvalnosti. Ovo je, ako Bog da, blagoslovljeno putovanje u okrilju Knjige i Sunneta, kojim onima kojima bi to moglo koristiti nastojimo prenijeti skromno iskustvo o različitim razdobljima bolesti i smrti.

Veliki podstrek na izdavanje ove knjige pružilo mi je široko i pozitivno reagiranje uvaženih čitalaca i njihovo praćenje serije mojih članaka u listu El-Kabes, naslovljene „Moje putovanje sa Abdullahom u Kuću zahvalnosti“, što je i glavni dio knjige.

Autor


(Napomena: online je dostupno samo PDF izdanje, za preuzimanje fajla potrebno je registrirati se i knjigu ubaciti u korpu i završiti proces narudžbe do kraja. Nakon naručivanja dobit ćete mail sa upustvom o preuzimanju fajla, i registracija i PDF knjige su BESPLATNI)

Napiši recenziju

Ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Rejting: Loše           Dobro

Prepišite cod u prostor ispod:Vezani proizvodi (2)