Šifra proizvoda: RBEK00174
Dostupnost: Na stanju
5.00€

Knjiga „Urota protiv Bosne” predstavlja trajni dokument stravičnoj agresiji protiv Bosne i Bošnjaka od strane njenih neprijatelja, Srba i jednog dijela Hrvata, pred očima Evrope.

Autor naročito dobro analizira ulogu pojedinih faktora u Srbiji koji su imali presudnu ulogu u planovima za uništenje Bosne i Bošnjaka-muslimana u njoj. Kod iščitavanja ove knjige treba posvetiti posebnu pažnju na podnaslove u poglavlju kao: Metastaza boljševizma, Mračna akademija nauka, Genocid, Koncentracioni logori, Silovanja, Pljačke, Srpska pravoslavna crkva, Izbjeglice i prognanici i druga.

Na kraju mogu reči da sam veoma impresioniran bogatstvom argumenata sa kojima autor knjige „Urota protiv Bosne” želi upoznati kulturnu i naučnu javnost Bosne i Evrope o zlodjelima Srba i jednog dijela Hrvata protiv Bosne. Zato toplo preporučujem ovu knjigu svim pravim Bošnjacima kao iskreno i toplo štivo i podsjećanje da nikad ne zaborave ko su im komšije i kakve imaju namjere i ciljeve prema tim poštenim i radnim Bošnjanima.

Extra fields
Autor Ešref Čampara
Broj stranica 271
Format A5
Korica Mehka
Godina izdanja 1996

Napiši recenziju

Ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Rejting: Loše           Dobro

Prepišite cod u prostor ispod: